Privacy- & Cookieverklaring

Elisa Namasté V.O.F , ingeschreven bij de Nederlandse Kamer van Koophandel onder het K.v.K. nummer 80361706, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

We vinden jouw privacy erg belangrijk en zorgen er voor dat de persoonsgegevens die je met ons deelt zorgvuldig worden behandeld. In deze privacyverklaring lichten we graag toe hoe we dat doen. Heb je hier vragen over, dan helpen we je graag! Je kunt ons bereiken via info@elisanamaste.com.

Persoonsgegevens welke wij verwerken

We verwerken je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij mogelijk verwerken, afhankelijk van de producten of dienst welke je afneemt:

• Voor- en achternaam

• Geslacht

• Geboortedatum

• Adresgegevens

• Telefoonnummer

• E-mailadres

• IP-adres

• Locatie gegevens

• Gegevens over jouw activiteiten op onze website

• Bankrekeningnummer

 

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens welke wij verwerken.

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder dit toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@elisanamaste.com, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel verwerken wij persoonsgegevens

We verwerken persoonsgegevens voor de volgende doelen:

• Om jouw inschrijving en/of betaling af te handelen nadat je een product of

dienst hebt afgenomen.

• Om je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om de dienst uit te

voeren die je hebt afgenomen.

• Om goederen en diensten te leveren die je hebt afgenomen.

• Om je te informeren over (wijzigingen van) onze diensten en producten die je

eerder hebt afgenomen. Hiervoor kun je je al5jd afmelden via een link in de

mail.

• Om de nieuwsbrieven en mailingen te verzenden waarvoor je je hebt aangemeld.

• Om een account voor je aan te maken nadat je jezelf hebt geregistreerd.

• Om op basis van je surfgedrag ons aanbod van producten en diensten op je

voorkeuren af te stemmen. Dit doen we alleen met jouw toestemming.

 

Geautomatiseerde besluitvorming

Elisa Namasté V.O.F. neemt geen besluiten op basis van geautomatiseerde verwerkingen (algoritmes) die nadelige gevolgen kunnen hebben voor jou.

 

Hoe lang Elisa Namasté V.O.F. persoonsgegevens bewaart

Persoonsgegevens mogen niet langer bewaard worden dan noodzakelijk is. De bewaartermijn is afhankelijk van het doel waarvoor we de gegevens hebben gekregen of verzameld en van eventuele wezenlijke plichten om gegevens te bewaren. Heb je hier vragen over, dan kun je contact opnemen met infoelisanamste.com.

Delen van persoonsgegevens door Elisa Namasté V.O.F. met derden

We delen jouw persoonsgegevens met businesspartners en derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele wezenlijke verplichting.

Met bedrijven die je gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een verwerkersovereenkomst om eenzelfde niveau van beveiliging te garanderen en de vertrouwelijkheid van jouw gegevens te bewaken. Wij blijven verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Google Analytics

We hebben een bewerkersovereenkomst afgesloten met Google. De gegevens die we in Google Analytics verzamelen worden geanonimiseerd en versleuteld. Het zogeheten ‘delen van gegevens’ met Google staat uit. Tot slot gebruiken wij de Analy5cs-cookies niet in combina5e met andere diensten van Google.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Elisa Namasté V.O.F. en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou hebben in een computerbestand naar jou of een andere door jou genoemde organisatie te sturen.

Je kunt een verzoek tot inzage, correcte, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@elisanamaste.com.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen vier weken, op jouw verzoek .

We willen je er op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Hoe Elisa Namasté V.O.F. persoonsgegevens beveiligt

We nemen de bescherming van jouw gegevens serieus en nemen passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er zijn aanwijzingen van misbruik, neem dan contact op via info@elisanamaste.com.

We hebben de volgende maatregelen genomen om jouw persoonsgegevens te beveiligen:

• Servers en apparaten van onze medewerkers zijn uitgerust met actuele beveiligingssoftware, zoals een virusscanner en firewall.

• We versturen jouw gegevens alleen via beveiligde internetverbindingen (TLS,

voorheen SSL) . Dit kun je zien aan de adresbalk ‘htps’ en het hangslotje.

• Toegang tot persoonsgegevens vanaf mobiele apparaten is ingeperkt.

• Alle medewerkers die toegang hebben tot persoonsgegevens zijn getraind in het zorgvuldig omgaan met jouw gegevens.

 

Cookies, of vergelijkbare technieken, die Elisa Namasté V.O.F. gebruikt

Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. We gebruiken 2 soorten cookies.

Ten eerste de noodzakelijke cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt. Daarnaast zijn er statistiekcookies, die geanonimiseerd gegevens verzamelen over het gebruik van onze website en ons helpen de site te optimaliseren.

Je kunt je ook afmelden voor cookies van alle websites door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat (Chrome, Internet, Explorer, Firefox en Safari). Daarnaast kun je alle informa5e die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Als je deze cookies in je browser uitzet, kun je niet meer van alle functionaliteiten van gebruik maken en embedded content kan niet meer getoond worden. Het kan daardoor gebeuren dat de beleving van de site tegenvalt.

Wijzigingen in het privacy- en cookiebeleid

Het is niet ondenkbaar dat ons privacy- en cookiebeleid in de nabije toekomst wordt uitgebreid of gewijzigd. We raden je daarom ook aan om regelmatig op deze pagina te kijken of er wijzigingen zijn doorgevoerd. Als deze wijzigingen zeer ingrijpend van aard zijn, zullen we er voor zorgen dat ze op een duidelijke en opvallende manier gecommuniceerd worden. [Versie 1.0 – november 2020]

ELISA
EXPERIENCE
FOLLOW US
JOIN OUR NEWSLETTER
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

© 2020 ELISA NAMASTE

0