Personal sessions in Den Bosch 20

Map Unavailable
Wednesday 19th December 2018 - Thursday 20th December 2018 13:00 - 16:00

Op 20 december geeft Elisa een extra sessiedag in Den Bosch van 12.00 uur tot 15.15. Deze dag is volgeboekt

Behalve sessies “in person” zijn ook privésessies beschikbaar via mobiele telefoon. Als je een sessie wilt, kun je contact opnemen met onze administratie door een verzoek te sturen naar: info@elisanamaste.com.
-Vermeld voor sessies “in person” je naam, telefoonnummer en het gewenste tijdstip. Je krijgt dan spoedig bericht via de e-mail of je geplaatst bent.
-Vermeld voor telefonische sessies je naam, telefoonnummer en een tijdstip waarop je bereikbaar bent (Elisa neemt dan zelf contact met je op voor het maken van de afspraak).

Prijs: 60 euro (30 minuten).

-Bij consulten “in person” word je verzocht om contant te betalen. Na afloop krijg je een factuur toegestuurd via de e-mail als bewijs van betaling.
-Bij telefonische sessies krijg je n
a afloop een factuur toegestuurd en kun je het bedrag achteraf overmaken.

De duur van een sessie kan van persoon tot persoon verschillen. Er wordt 30 minuten voor uitgetrokken, maar het kan soms gebeuren dat Elisa al na 20-25 minuten voelt dat alles wat van belang is gezegd is. Voor anderen kan dat na 30 of 40 minuten het geval zijn. We vragen je begrip hiervoor. Elisa richt zich niet op de hoeveelheid tijd, maar op de kwaliteit van de informatie die in het hier en nu van belang is. De tijdsduur zal mede afhangen van de hoeveelheid vragen die je hebt. (Het kan daarom aan te raden zijn om je vragen van te voren op te schrijven).